Info Kupovina

Info Kupovina

– informacije o postupku kupovine!
Molimo Vas da pažlivo pročitate naredni tekst o zaštiti privatnosti i funkcionisanju našeg sajta, pre nego što izvršite prijavljivanje ili kupovinu – narudžbinu robe preko našeg sajta.
Na našem sajtu možete razgledati proizvode registrovanih osoba koje imaju status prodavac. Svi proizvodi koje oni nude moraju biti ručno odobreni od strane administratora, tako da im je kvalitet u skladu sa njihovim opisom.
Postupak kupovine:
Ako Vam se neki od proizvoda dopada, i ako želite da ga kupite, jednostavno taj proizvod ubacite u korpu. Nakon toga na stranici „Poruči“ potvrdite kupovinu izabranih proizvoda u korpi, i to je sve!
Nakon potvrde kupovine, u narednim danima očekujte da Vam stigne dostava na kućnu adresu porudžbine koje ste izabrali. Plaćanje je prilikom preuzimanja porudžbine – plačate poštaru ili u pošti. Zato je potrebno da na kraju kupovine ili na stranici „Moj Nalog“ popunite ispravno svoje podatke. Od podataka su obavezni ime, prezime, e-mail adresa, telefon za kontrolu, i adresa. Naša preporuka za svakog prodavca je da sve porudžbine proveri putem telefona, iz sugurnosnih razloga.
Sigurnost Vaših podataka nam je veoma važna. Informacije o platnoj katrici nije potrebno popunjavati, jer ovaj sajt ne odobrava plaćanje preko interneta, već samo omogućuje poručivanje robe koja se šalje. Mi Vaše podatke nećemo nikada zloupotrebljavati, niti prosleđivati drugim sajtovima. U našem interesu je da ostvarimo bezbednost svih podataka koje popunite prilikom registracije, jer želimo da ostvarimo ozbiljnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.
Mi zadržavamo pravo na promene, ali sve promene i sva važna obaveštenja će se istaknuti na ovoj stranici, tako da možete uvek imati uvid u sve važne informacije koje se tiču kupovine i funkcionisanja celog sistema.
Zabranjeno je koristiti bilo koji deo deo našeg sajta u nelegalne ili nedozvoljene svrhe, suprotno zakonu. Ne smete koristiti nikakve viruse i slične programe destruktivne namene.
Mi koristimo neke od servisa poput „Google Analytics“ u cilju praćenja poseta sajtu, reklamiranja i oglašavanja, koji su standardni na svim sajtovima.
Kolačići mogu biti korišćeni za zapisivanje stranica koje posetite za poboljšanje funkcionisanja našeg sajta. U svom pretraživaču možete isključiti korišćenje kolačića, ako ne želite da omogućite korišćenje istih.
Mi ne kontrolišemo sadržaje drugih sajtova, koji se mogu pojaviti u reklamama na našem sajtu. Ako kliknete na neku od reklama i posetite neki drugi sajt na internetu, obratite pažnju na sadržaj koji Vam oni serviraju.
Na našem sajtu je ugrađena mogućnost deljenja informacija preko socijalnih mreža kao što su „Facebook„, „Twitter„… Imajte u vidu da je javno deljenje informacija indeksirano u firmama poput firme „Google„.
Mogući su dodaci o proizvodima koje nude brendirane firme poput firme „Amazon„. Unošenja podataka na njihovom sajtu se ne snima na našem sajtu, i potrebno je obratiti pažnju na njihova pravila o zaštiti privatnosti, koja su sigurno veoma detaljna i njihovi sajtovi su veoma bezbedni.
Naša zaštita privatnosti se ne odnosi na zaštitu privatnosti koje nude druge firme ili pojedinci registrovani na našem sajtu, ali svako krženje zaštite privatnosti podleže oceni sudskog organa.
Ako želite da izbrišemo Vaš nalog, ili ako imate bilo koji specijalni zahtev, pitanje ili predlog, možete nam se javiti u svakom trenutku.
Kontaktirajte nas na e-mail ovde!


1 Comment

Uputstvo za kupovinu | Kupovina Online

децембар 2, 2015 at 10:28 pm

[…]Informacije o postupku kupovine se nalaze na stranici „Info Kupovina„. Informacije o postupku prodaje se nalaze na stranici „Info Prodaja„.[…]