Info Prodaja

Info Prodaja

– Informacije o postupku prodaje!
Molimo Vas da pažlivo pročitate naredni tekst o zaštiti privatnosti i funkcionisanju našeg sajta, pre nego što se prijavite da obavljate delatnost prodaje kao prodavac!
Pomoću našeg sajta možete reklamirati svoje proizvode i naći kupce, kojima možete poslati svoje proizvode poštom i izvršiti naplatu pouzećem. Da bi ostvarili mogućnost dobijanja statusa prodavca, morate ispravno popuniti odgovarajući upitnik, i poštovati sva pravila koja se zahtevaju od prodavaca. Istinitost opisa proizvoda, poštovanje rokova i dogovora sa kupcima su obavezni za sve prodavce. Svako nepoštovanje normi ponašanja i kršenje pravila mogu da dovedu do ukidanja statusa prodavca i gašenja naloga. Naše preporuka je da pri svakoj prodaji najpre kontaktirate telefonom kupca i potvrdite narudžbinu. Ljubaznost pri ugovaranju kupoprodaje proizvoda se podrazumeva, i ona Vam može doprineti boljem komentaru i oceni koju kupac može da Vam dodeli.
Svaki proizvod mora biti odobren od strane administratora. Zbog toga, a i zbog stvaranja boljeg utiska kod kupaca, obratite pažnju da opis proizvoda bude razumljiv, precizan, detaljan i jednoznačan.
Dobijanjem ovlašćenja prodavca, prilikom prodaje proizvoda dobijaćete informacije o kupcima – ime, e-mail i telefon. Njihove podatke ne smete koristiti ni u koje svrhe osim za ugovaranje trenutne narudžbine. Slažete se da ćete poštovati najstrožije privatnost kupaca. Svaka zloupotreba njihovih podataka će biti najstrožije kažnjena gašenjem naloga, a možete imati i problema sa kupcima na osnovu zakona o zaštiti podataka o ličnosti.
Na našem sajtu je ugrađena mogućnost deljenja informacija preko socijalnih mreža kao što su „Facebook„, „Twitter„… Iskoristite moć interneta i delite informacije o proizvodima koje prodajete na našem sajtu sa svojim prijateljima putem socijalnih mreža. Svi zajedno možemo poboljšati jedni drugima popularnost i prodaju i zato se trudite da delite pozitivne komentare i o proizvodima drugih prodavaca na našem sajtu. Nadajte se da će i drugi prodavci a i kupci reklamirati i Vaše proizvode, i na taj način će svima biti bolje.
Početak saradnje sa prodavcem se vrši usmenim putem, i tada se dogovaraju obaveze prodavca prema našem sajtu.
Ako želite da izbrišemo Vaš nalog, ili ako imate bilo koji specijalni zahtev, pitanje ili predlog, možete nam se javiti u svakom trenutku.
Kontaktirajte nas na e-mail ovde!